SI FA SOL SI – Revista de la Filharmònica Alteanense núm. 16

In SFA by sfaltea.com-adminLeave a Comment

Ja està disponible el núm. 16 de la revista de la Filharmònica Alteanense. La revista, de nom “SI FA SOL SI”, pretén apropar-se al soci, al músic, al simpatitzant i, en general, al poble d’Altea, sobre tota l’activitat que genera la Societat Filharmònica Alteanense.

En este número de la revista, el contingut està dedicat a la celebració de les Jornades Musicals en honor a Santa Cecília, organitzades per la Societat Filarmònica Alteanense, entre el 5-nov i 10-des de 2022, entre altres temes d’actualitat de l’entitat.

La revista està disponible en format digital (fent clic a continuació) o bé en format físic, podent arreplegar-la en la Seu de la Filharmònica o bé, a l’entrada de tots els concerts i actes programats per la Filharmònica.

<< CLIC ACÍ PER ACCEDIR A LA REVISTA >>

Leave a Comment