Concert especial a càrrec de la Banda Simfònica de la SFA

In Banda Sinfónica by sfaltea.com-adminLeave a Comment

La banda de la SFA participarà en la secció Primera del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València en juliol!! En aquest concert especial ho explicarem al nostre públic!! Comptem amb tu!!

26-març | 12:00 | Palau Altea | Entrada lliure i gratuïta.

Concert especial a càrrec de la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense en el qual s’anuncia al seu públic la seua participació en la Secció Primera del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2003, el pròxim 15/07/2023 i presenta en aquest concert l’obra lliure i obligada amb les que participarà en el Certamen.

+INFO https://www.alteacultural.com/…/concert-especial-a…/

Leave a Comment